Gunluk Istatistikleri
| En Son 10 Yazi · Syndicate all Blogs (RSS) |
17 Mart ta tankıma gelen chelmon umun kısa hikayesi. 4-5 gün önce mavi akvaryum' dan (nadirbaliklar.com) sipariş verdiğim ve almak için terminale bile gidemeyecek kadar yoğun iş ortamım nedeniyle alamadığım ve heyecanla beklediğim... Devami...
0 Yorumlar
1 Yazilar
684 Goruntulenme
Mart ayında aldığım goby 4 cm civarında Ekim ayında ulaşmış olduğu boy 14-15 cm civarı Orta boy akvaryuma sahip herkese tavsiye ederim. Yaklaşık 25 cm civarına ulaşabiliyor. Devami...
7 Yorumlar
4 Yazilar
1,482 Goruntulenme
Damacana su ile dolu hali ve facia biraz acele edip tam erimeden tuzu dokunce bu hali aldi su ama duzeliyor... Devami...
0 Yorumlar
3 Yazilar
845 Goruntulenme
Herkeze Merhabalar. 2008 yılının haziran ayında kurmus oldugum akvaryumu sizlerle paylaşmak istedim. Sps, Lps ve polyp türlerini beslemeyi planladığım tankımın; Boyutlar: 120 * 60 * 60h Aydınlatma: 10*54W t5 Geri Dönüş: Sicce 4000 Protein Skimmer:... Devami...
0 Yorumlar
1 Yazilar
913 Goruntulenme
Selam arkadaşlar, Bu ay baya değişiklik yaptım. Öncelikle 17 adet balıktan 5 adede düşüldü. Elimdeki bazı mantar türü mercanlar çıkarıldı ve biraz zoa türü mercan eklendi. Satılan balıklardan sonra 5 balığım kaldı. Akvaryumla iyice uğraşmışken... Devami...
4 Yorumlar
2 Yazilar
1,080 Goruntulenme
Akvaryumun içine sehpa yaptım.. Aslında amacım ilk olarak snaillerden kurtulmaktı çünkü tüm fraglarımı deviriyorlardı.. Sehpa sayesinde bir bakıma bu olaydanda kurtulurum dedim ama hep aklımda ışığa biraz daha yakın olma fikri vardı.. Akvaryumda bir... Devami...
3 Yorumlar
5 Yazilar
1,398 Goruntulenme
Akvaryumun boyutları:200x70x70 Eski sump:100x40hx50 Bu yazıları yeni başlayan arkadaşlar yararlı olacağından yazıyorum,benim bilmeden yaptığım hataları başkaları yapmasın. akvaryumun üstten çepeçevre,enine 3 kayıt olduğundan ışığımı... Devami...
0 Yorumlar
2 Yazilar
869 Goruntulenme
Merhaba; Burada 400 lt.tankımla ilgili genel bir günlük tutmayı düşünüyorum. Tankın sistem ve ekipman bilgileri akvaryum günlüklerinde zaten bulunmaktadır.Ekstra burada bu bilgilere değinmeye gerek duymuyorum.. Tankta şuan mevcut bulunan canlıları... Devami...
0 Yorumlar
1 Yazilar
683 Goruntulenme
Amerika'da oldukça popüler olan bu tür Türkiye'de maalesef pek bilinmiyor. Biraz nadir bir tür. Yaklaşık kalem inceliğinde ve en fazla 25 cm'e kadar büyüyebiliyor. Balık ve omurgasızlarla uyumlu bir tür. Devami...
1 Yorumlar
2 Yazilar
991 Goruntulenme
Dr Hakan henuz bir yazi girmedi
0 Yorumlar
0 Yazilar
204 Goruntulenme
kfycuneyt henuz bir yazi girmedi
0 Yorumlar
0 Yazilar
665 Goruntulenme
Queen henuz bir yazi girmedi
0 Yorumlar
0 Yazilar
857 Goruntulenme
eren1453 henuz bir yazi girmedi
0 Yorumlar
0 Yazilar
718 Goruntulenme
Orkun henuz bir yazi girmedi
0 Yorumlar
0 Yazilar
800 Goruntulenme
tornado71 henuz bir yazi girmedi
0 Yorumlar
0 Yazilar
562 Goruntulenme
erhan82 henuz bir yazi girmedi
0 Yorumlar
0 Yazilar
747 Goruntulenme
aliossari henuz bir yazi girmedi
0 Yorumlar
0 Yazilar
749 Goruntulenme
Gökhan Günay henuz bir yazi girmedi
0 Yorumlar
0 Yazilar
622 Goruntulenme
akugu henuz bir yazi girmedi
0 Yorumlar
0 Yazilar
631 Goruntulenme
Gunluk Istatistikleri
| 0 uye aktif | |
![]() |
0 misafir, 0 uye, 0 bilinmeyen uye |
| Gunluk Istatistikleri | |
![]() |
Uyelerimiz toplam 21 gunluk olusturmustur. Toplam 27 yazi ve 29 yorum bulunmaktadir. En yeni gunluk "tropheus' Günlük" by tropheus |
|
Basit Görünüm | Tarih : 9th September 2010 - 10:39 PM |